Pohár obce Mezilesí 15.10.2011

Po odmlce v minulém roce jsme se opět vydali do Mezilesí, abychom v závodu požární všestrannosti zabojovali o nějaká ta lepší umístění. Oproti roku 2009, kdy náš běh ztěžoval sníh, nám počasí celkem přálo, což se projevilo i ve výsledném čase. Ten byl dobrý i proto, že jsme předběhli hlídku Bohuslavic a nebyly nám připsány žádné čekací doby. Naše družstvo však vynikalo zejména ve střelbě, kde jsme srazili osm špalíků z patnácti. Zajímavé je, že ti, kteří jsou považováni za horší střelce, překonali ty lepší. Škoda jen té jedné pokažené topografické značky. Ta ovšem výsledek neovlivnila a obsadili jsme tedy 3. místo.

Dále je však nutno poukázat na dobré výkony členů našeho sboru, jež byli propůjčeni do jiných týmů – konkrétně Katka Hynková, propůjčená do týmu starších žáků Nového Města nad Metují „B“, se umístila na 34. místě a Hynek Pacák vybojoval spolu se staršími žáky
Nízké Srbské 29. místo.

Nakonec byly vyhlášeny výsledky hodnocení aktivity kolektivů – zde Žernov obsadil 9. pozici, a výsledky celoroční činnosti v rámci Poháru starosty OSH, kde žernovské družstvo starších žáků obsadilo 7. místo.

Tísňové linky

150 - HASIČI
155 - ZÁCHRANKA
158 - POLICIE ČR
156 - Městská Policie
112 - Tísňové volání

Vyhledávání

Počasí

Počasí